Fijn van De Friesland

Handige extra's voor jou!

Als zorgverzekeraar regelen we dat je de zorg krijgt die je nodig hebt. Daarnaast helpen we je ook graag op andere manieren om vitaal en gezond te blijven. Bijvoorbeeld met onze community Samen Fitter, een gratis webinar mindfulness of onze app Dokter Appke. En ken je onze chatfunctie in De Friesland App? Lees meer over al deze handige extra's voor jou!

Samen zijn we fitter

Wij willen de meest vitale mienskip van Nederland worden. En dat doen we op Samen Fitter! Samen Fitter is dé plek om samen te werken aan gezond bewegen, eten, werken en leven. Je ontdekt er hoe simpel gezond eten kan zijn of hoe je van ontspanning een gewoonte maakt. Zo is Samen Fitter er voor iedereen die op zijn eigen manier wil werken aan een vitaler leven. Jong of oud, beginner of kampioen. Laat je inspireren door de community op Samenfitter.nu; praat mee en doe mee!

Een appje naar Dokter Appke

Heb je een vraag over je gezondheid, maar twijfel je of het nodig is om naar de huisarts te gaan? Stel je vraag aan Dokter Appke! Dokter Appke is een handige app waarmee je snel antwoord krijgt op jouw gezondheidsvragen. Je wordt te woord gestaan door ervaren medisch verpleegkundigen. Ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen. En wil je een foto meesturen? Ook dat is mogelijk. Je downloadt Dokter Appke gratis in de App Store of via Google Play.

Chatten met De Friesland

Wist je dat je met De Friesland kunt chatten? Via de chat in De Friesland App stel je heel gemakkelijk jouw vragen aan onze adviseurs. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook heel veilig. In de app ben je namelijk ingelogd met DigiD. Daardoor weet je zeker dat jouw gegevens goed worden beschermd. Wil je chatten met De Friesland? De chat in onze app is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Meer informatie over de app vind je op defriesland.nl/defrieslandapp.

Maak kennis met mindfulness

De hele dag vragen allerlei dingen jouw aandacht. Door die vele prikkels kan het moeilijk zijn om tot rust te komen of je aandacht ergens bij te houden. Herkenbaar? Doe dan mee met ons gratis webinar "Maak kennis met mindfulness". In dit webinar ontdek je waaróm onze hersenen het zo lastig vinden om zich te wapenen tegen al die prikkels. En je leert hoe je jouw brein kunt trainen, zodat je (weer) gemakkelijker tot rust komt en ontspant. Het gratis webinar vindt plaats op 20 januari 2022 om 19.30 uur. Meld je aan via Blij in je brein op samenfitter.nu.