Anders dan anders

Dat is de tijd waarin we nu leven. Het coronavirus raakt ons. Wie je ook bent en wat je ook doet. Misschien werk je in de zorg en word je dagelijks met het virus geconfronteerd. Of kun je vanwege corona juist niet aan het werk. Misschien behoor je tot een kwetsbare groep. Of probeer je kinderen thuis zo goed mogelijk les te geven. Iedereen wordt uitgedaagd. En we hebben elkaar daarbij nodig. Misschien wel meer dan ooit!

Juist nú willen we in verbinding blijven, ook al moeten we afstand houden. Het is mooi om te zien dat mensen nieuwe manieren vinden om er voor elkaar te zijn. Dat er allerlei initiatieven ontstaan, die bijdragen aan gezondheid en welzijn. Want dat is zo belangrijk: goed voor onszelf én voor elkaar zorgen.

De Friesland doet meer dan zorg verzekeren. We ondersteunen bij gezondheidsproblemen en stimuleren mensen om gezond en ontspannen te leven. Juist ook nu. Deze Fam. gaat over alles wat daarmee te maken heeft. Van ziekte en goede zorg, tot gezond eten, bewegen en balans zoeken in coronatijd. Ook gaat deze Fam. vooral over mensen. Ieder met hun eigen verhaal. Dát is de Fam. Van De Friesland voor jou.

Laten we er voor elkaar zijn!