Fam. Vitaal

Tips en tricks om vitaal te worden en blijven


Stem op Het Beste Idee!

Wat is Het Beste Idee van Friesland? De afgelopen maanden is De Friesland op zoek gegaan naar ideeën op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Ideeën die mensen verbinden en de samenleving een stukje mooier maken. Uit alle geweldige ideeën koos de jury de beste vijf. Maar welk idee daadwerkelijk Het Beste Idee wordt, dat bepaal jij! Op hetbesteideevanfriesland.nl kun je stemmen op jouw favoriete idee. Tijdens FestiVitaal, op 28 oktober, maken we de winnaar bekend.

Herfstige buitenmomenten

De bomen verkleuren, de zon staat laag en de wind steekt op: het is herfst! Weet jij het najaar vast te leggen? Upload dan vóór 31 oktober jouw herfstige buitenmoment op www.buitenmoment.nl en maak kans op een topmerk verrekijker!

FestiVitaal: het gezonde dagje uit

Op zondag 28 oktober organiseert De Friesland FestiVitaal. Een dag boordevol activiteiten die in het teken staan van een gezonde en vitale leefstijl. Met spetterende optredens, leuke workshops, uitdagende clinics, demonstraties en boeiende verhalen op het gebied van muziek & dans, voeding, natuur & gezondheid, beweging & sport en fun voor kids. FestiVitaal vindt plaats in recreatiegebied De Heide in Heerenveen en de toegang is gratis. Met zo’n 100 activiteiten is er voor ieder wat wils. Kom kijken, doen, beleven, proeven, maar vooral genieten tijdens FestiVitaal! Kijk voor meer informatie op www.festivitaal.nl

In the box

De komende maand kun je ons zomaar tegenkomen! Onze Exposure Box, waarin je kunt kennismaken met hightech robots of een professionele gezondheidscheck kunt laten doen, staat in Sneek en Heerenveen. Zien we jou daar?

Leren over vitaal ondernemen

Duurzame inzetbaarheid. Wat is het precies, wat kost het en – niet onbelangrijk – wat levert het op? Op 26 september kwamen vijftien vitale ondernemers en HR-adviseurs uit het Netwerk Vitale Directies bij De Friesland bijeen om antwoord te krijgen op deze én meer vragen. 20 november vindt de tweede van de drie masterclasses over dit onderwerp plaats. We zijn dan te gast bij VNO-NCW Noord in Groningen. Meer weten? Klik hier.