Buitengewoon mooie beelden!

Je huis, je tuin, je straat: je hebt ze de afgelopen tijd waarschijnlijk meer gezien dan ooit te voren. Deze foto’s van onze verzekerden bewijzen dat de mooiste buitenmomenten soms heel dichtbij zijn. Geniet jij ook van kleine geluksmomentjes in en om huis? Leg ze vast en deel jouw mooiste foto in onze community Doe je mee?


Koffie in de achtertuin

Niké Eenenaam – van Pillen

Nu alle koffietentjes gesloten zijn, geniet Niké in haar achtertuin van een latte macchiato.


Knuffeldier

Natalia Balanina

Nu de dochter van Natalia niet met haar vriendjes kan spelen, is ze extra blij met haar vierpotige vriend Rocky.


Thema augustus: Watersport

Tijd voor de tuin Els Schreuder

Els Schreuder

Nu ze thuiswerkt, heeft Els meer tijd voor haar moestuin. En dat is te zien! Dankzij al dat water geven, zaaien, planten en onkruid wieden, ziet de tuin er prachtig uit. En de hond? Die tuiniert gezellig mee.


Huppelen mag

Iris Plat

Vanuit haar huis in Burgum kijkt Iris uit op dit weiland. Extra leuk: op dit moment huppelen er tientallen lammetjes door de wei. Daar word je meteen vrolijk van!


De paden op

Karin Visser

Nu ze niet naar de sportschool kan, wandelt Karin iedere dag, samen met haar moeder. In De Fryske Marren vindt het duo prachtige wandelpaadjes langs water, weilanden en mooie dorpjes.


Kijk omhoog

Elleke Jansen

In haar woonplaats Groningen ontdekte Elleke deze prachtige bomenlaan. ‘Lekker dichtbij huis, tóch een mooi uitje.’


De lente lacht je toe

Petra Hoekstra

Als de prunus bloeit, is de lente op z’n mooist, vindt Petra. Ieder jaar weer tovert de bloeiende boom in de voortuin van haar ouders een glimlach op haar gezicht.


Grasduinen

Sander Abbes

Thuiswerken? Met dit uitzicht is dat helemaal niet erg, vindt Sander. En nu hij extra vroeg opstaat om zijn werk te kunnen combineren met het lesgeven van zijn kinderen, maakt hij ook nog eens iedere zonsopkomst mee.


Uitwaaien

Bianca de Smit

Het natuurgebied bij Dwarsgracht (Overijssel) is voor Bianca dé plek om even lekker uit te waaien.